Circulair en biobased (ver)bouwen

Datum: maandag 11 maart tot en met vrijdag 15 maart

Locatie: Gemeentehuis Kampen, Burgemeester Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen

Duik in de toekomst van het bouwen. Gaan we alle materialen hergebruiken of vullen we dit ook aan met biobased materialen? Tijdens de week van de CE staan in het gemeentehuis Kampen diverse circulaire en biobased materialen opgesteld en op woensdag 13 maart staan er in de middag ook adviseurs om de bezoeker te informeren over de mogelijkheden van circulaire en biobased materialen. Dit is zeker interessant voor mensen die hun woning willen verduurzamen en optimaal gebruik willen maken van de subsidiemogelijkheden.

Het avondprogramma is specifiek bedoeld voor agrarische bedrijven en de bouwsector. Hoe krijgen we een kringloop van bestaande materialen in de keten en hoe kunnen agrarische bedrijven een belangrijke bijdrage leveren aan het biobased verbouwen voor bouwen?

Er zijn dan:

  • Verrijkende Sprekers & Innovatieve Projecten: Laat je inspireren door de voorhoede van circulair bouwen.  
  • Biobased Materialen & Workshopsessies: Ontdek, leer en experimenteer met duurzame bouwmaterialen.  
  • Financiering & Subsidies: Verkrijg essentiële informatie om jouw circulaire projecten te ondersteunen

Let wel voor het avondprogramma is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 100). Aanmelding is dan ook noodzakelijk (ook in verband met de catering)

Locatie

Het evenement wordt gehouden in het gemeentehuis van Kamen en het bezoekadres is Burgemeester Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen. Bij het gemeentehuis is een groot parkeerterrein aanwezig (gratis parkeren) en is een bandenpomp aanwezig (gratis te gebruiken).

Tijdens het evenement is het gemeentehuis geopend van maandag 11 maart  tot en met donderdag 14 maart van 9.00 – 12.00 en van 13.00 – 17.00 uur. Op vrijdag 15 maart is het gemeentehuis geopend van 9.00 – 12.00 uur en 13.00 – 16.00 uur.  Het avondprogramma op woensdag 13 maart start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur en is alleen toegankelijk voor genodigden

Aanmelden

Meld je aan via www.buildingforgood.nl/events/gemeentekampen en verzeker je plek op dit exclusieve evenement.