Circulaire innovatie top 20 Overijssel 2023

Datum: Dinsdag 7 februari 2023 's avonds

Locatie: Twente (ook online te volgen)

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties.

Overijssel kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseren VNO-NCW Midden, Stichting Kiemt, de Regio Zwolle, de Twente Board, de Cleantech Regio, de provincie Overijssel en de Rabobank in samenwerking met de partners van CIRCLES de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20. De finale wordt gehouden op dinsdag 7 februari 2023, noteer de datum dus alvast in je agenda!

De uitreiking

De uitreiking is op 7 februari 2023. Maximaal 20 projecten worden door de onafhankelijke jury genomineerd. Het publiek en de jury kiezen beiden een winnaar uit deze Top 20. De winnaar van de juryprijs wint € 3.000,- en de winnaar van de publieksprijs wint € 1.000,-.

De winnaars van vorig jaar

Op woensdag 9 februari 2022 zijn de winnaars van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 bekend gemaakt. Circulair Matras van Koninklijke Auping heeft de juryprijs in ontvangst mogen nemen. De publieksprijs ging naar Circulair Kozijn van WEBO Kozijnen. Lees er hier meer over: Circulair Matras en Circulair Kozijn winnen Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 2022