Circulaire Ondernemer Zoekt Duurzaam Geld

Datum: vrijdag 15 maart 2024 12.30 - 17.30 uur

Locatie: Perron 038, Zwolle

Ben jij een circulair ondernemer in hart en nieren of wil jij met jouw onderneming stappen zetten richting een circulaire economie? En ben je benieuwd welke mogelijkheden en kansen er liggen voor circulair ondernemerschap en duurzame financiering? Meld je dan snel aan voor het event Circulaire Ondernemer zoekt Duurzaam Geld!

Tijdens het event Circulaire Ondernemer zoekt Duurzaam Geld krijgen ambitieuze ondernemers de kans om met circulaire experts – bestaande uit medewerkers van ABN-AMRO, Circular Finance Lab, Oost NL en Invest-NL in gesprek te gaan over circulair ondernemen en duurzame financiering. Na presentatie van de eigen ambities en uitdagingen, wordt advies gegeven over circulair ondernemerschap en bijbehorende duurzame financieringsmogelijkheden. Via dit event krijg je inzicht en hulp bij duurzame financieringsmogelijkheden en de kans om financiers te ontmoeten:  

  • verdiepend inzicht in de wereld van circulair ondernemerschap en duurzame financiering
  • informatie over de juiste financieringsbronnen
  • contact met financiers.

Het event vindt plaats op vrijdag 15 maart 2024 12.30 – 17.30 uur bij Perron 038 te Zwolle en deelname is gratis.

Meld je hier voor het event Circulaire Ondernemer zoekt Duurzaam Geld. Heb je vragen? Neem dan contact op met Sander Post via sander@regiozwollecirculair.nl. Wij hopen je te zien op 15 maart 2024!