Early Morning Talk: Circulaire Maakindustrie

Datum: dinsdag 21 juni 2022

Locatie: online

Begin de dag stevig met een Early Morning Talk: een heerlijke, inhoudelijke show bij je ontbijt. Houdt je scherper dan een kop koffie. Bij deze Talk zullen wij het gaan hebben over de Circulaire Maakindustrie.

Programma

In een Circulaire maakindustrie worden producten en onderdelen niet weggegooid of laagwaardig gerecycled maar, na controle en bewerking, opnieuw hoogwaardig ingezet. Dit betekent een ingrijpende verandering van de huidige wijze van produceren en verkopen. Ontwerpen gericht op een optimale levensduur. Producten die zich elke keer weer kunnen aanpassen, zodat ze voor de gebruiker relevant blijven. En daar kunnen onze sprekers van deze vroege ochtend ons veel meer over vertellen. Tijdens deze Early Morning Toast gaat Franske van Duuren, Interim-Directeur en Programmamanager Circulaire Economie bij Kiemt, onder andere in gesprek met en over:

Matthijs Hess Spoelstra (Oost NL) en Toine Straatman (Koninklijke Metaalunie)

Over de circulaire maakindustrie, vanuit het landelijke perspectief en over het CESI ON programma.

Klaas Fuite (Bakkerij Fuite)

Over hun deelname aan het programma Circulaire fabrieken, over de aanpassingen / digitalisering van hun productieproces en wat andere bedrijven daar mogelijk mee kunnen.

Harrie van Bommel (Saxion)

Over de rol van het Fieldlab en samenwerking tussen de kennisinstellingen in Oost-Nederland in de circulaire maakindustrie.

Aanmelden

De behoefte voor een digitale versie van onze Early Morning Talks en Toasts blijft groot, daarom hebben wij deze Toast nu ook omgezet naar een Talk. Dat betekent dat jij op dinsdag 21 juni om 8:00 uur live mee kan kijken en chatten. Deelname is kosteloos.