Lifeport Festival Circulair 

Datum: maandag 26 juni 2023, 14.00 – 17.30 uur met aansluitend netwerkborrel

Locatie: Radboudumc Experience Center, Nijmegen

Op 26 juni vindt de tweede editie van het Lifeport Festival Circulair plaats in het Radboudumc Experience Center. Dit is dé plek waar bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden samenkomen om een cruciale rol te spelen in de overgang naar een duurzame toekomst.

Laat je inspireren door een breed scala aan boeiende sessies die gewijd zijn aan circulaire businessmodellen, ondernemersverhalen en innovaties. Deze editie staat speciaal in het teken van de belangrijke thema’s voedsel en zorg. Tijdens het festival ontdek je op het product parc de nieuwste circulaire innovaties uit de regio. Hier ontstaan onverwachte ontmoetingen en creëren we ruimte voor betekenisvolle samenwerkingen.

Het Lifeport Festival Circulair is er voor iedereen die zich bezighoudt met circulariteit: mkb’ers, studenten, bestuurders, docenten en andere professionals. De middag belooft een complete onderdompeling te worden in de wereld van duurzaamheid, waar je nieuwe inzichten opdoet en waardevolle contacten legt.

Zet in je Agenda

Klaar om deel uit te maken van de circulaire beweging? Markeer 26 juni in je agenda en zorg dat je erbij bent op het Lifeport Festival Circulair. Een ticket kost €125,- ex. btw (€25,- voor studenten). Samen bouwen we aan een betere toekomst!