OranjeCafé: Is je vastgoed klaar voor het ondernemen van de toekomst?

Datum: donderdag 21 september 2023

Locatie: Groothuis Bouwgroep, Spoelstraat 8 in Genemuiden

Zelfs het meest moderne bedrijfsvastgoed is vermoedelijk niet klaar voor de toekomst. Wensen en eisen veranderen voortdurend door vaak onvoorziene omstandigheden. In de coronapandemie gingen medewerkers steeds meer vanuit huis werken. Veel bedrijven pasten hun vastgoed op die nieuwe situatie aan. Belangrijke thema’s zoals energietransitie, duurzaamheid, innovatie en circulariteit spelen ook een grote rol. Zonder aanpassingen lopen ondernemers het risico dat hun bedrijfsvastgoed niet toekomstbestendig is en daarmee sterk in waarde daalt.

Groothuis Bouwgroep organiseert daarom op donderdag 21 september 2023 een inspiratiesessie over het vitaal houden van vastgoed. Het familiebedrijf uit Genemuiden nodigt een aantal inspirerende sprekers uit in het OranjeCafé. Zij vertellen alles over de kansen en bedreigingen van het bedrijfsvastgoed. Ook geven de sprekers ondernemers concrete handvatten waarmee ze hun vastgoed up-to-date kunnen houden.

Good Practice

Claudi Groothuis, algemeen directeur van Groothuis Bouwgroep, is aangedragen als koploper bij Good Practice. Vanuit die context nodigt Groothuis Bouwgroep bedrijven en ondernemers die zijn verbonden aan Kennispoort Regio Zwolle uit om deel te nemen. Good Practice wil het ondernemerschap van ondernemers en bedrijven in Regio Zwolle versterken en vergroten. Lees het verhaal van Claudi op de website van Kennispoort.

Aanmelden

Wil jij graag naar het OranjeCafé? Meld je via Groothuis Bouwgroep aan voor de bijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 4 maandag september 2023.