Rondleiding en presentatie bij Profextru Productie B.V.

Datum: Dinsdag 7 t/m donderdag 9 februari 2023 's ochtends

Locatie: Bruchterweg 88, 7772 BJ Hardenberg

Profextru is een internationaal bedrijf dat opereert vanuit Hardenberg. Ruim 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en wereldwijd leveren van grote kunststofprofielen staan aan de basis van onze merken. Profextru is producent van vier merken: Combiboard wandsystemen, Prolock damwanden, Profex gevelbekleding en Excellent Panel hygiënische wanden. Profextru heeft een sterke focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Vanuit een filosofie die is gericht op circulariteit maakt Profextru producten met een lange levensduur. Deze producten kunnen uiteindelijk opnieuw worden ingezet als grondstof bij nieuwe productie. Naast circulariteit zijn duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk binnen Profextru.

Kom tijdens de Week van de Circulaire Economie langs bij Profextru voor een rondleiding en een presentatie. Je kunt dit bezoek ook combineren met een bezoek aan de Infra Relatiedagen. Profextru zal hier met een stand van Prolock staan. Hiervoor worden kosteloos kaarten ter beschikking gesteld. De beurs is dagelijks van 13.00 – 21.00 uur. Kaarten kunnen worden aangevraagd bij Boris Wijngaarden, b.wijngaarden@profextru.nl.

Aanmelden

Neem contact op met Boris Wijngaarden, b.wijngaarden@profextru.nl om je aan te melden voor de rondleiding en presentatie.

Meer over Profextru Productie B.V.

LinkedIn

De nationale Week van de Circulaire Economie

Dit evenement is onderdeel van de nationale Week van de Circulaire Economie, die dit jaar plaatsvindt van 6 t/m 12 februari 2023. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. Deze editie gebeurt dat vanuit circulaire hubs, verspreid over het hele land. Ook in de Regio Zwolle wordt een tal van inspirerende activiteiten georganiseerd. Neem een kijkje op onze evenementenpagina voor een overzicht.