Samen met studenten en specialisten werken aan je circulaire vraagstuk

Datum: Maandag 26 t/m vrijdag 30 september 2022

Locatie: Zwitsalterrein, Apeldoorn Vlijtseweg 118, 7317 AK Apeldoorn

Van 26 t/m 30 september organiseert het project Circulaire Fabrieken de tweede Challenge Week Circulaire Fabrieken. Doe mee! Heb jij een circulaire challenge waar je hulp bij kunt gebruiken en sta je open voor co-creatie en samenwerken via open innovatie? Maak stappen in het realiseren van je circulaire ambities.

Challenge Week Circulaire Fabrieken

De basis van de Challenge Week is de vraag van een bedrijf naar een circulaire oplossing voor een specifiek vraagstuk. Heb jij een innovatief product, kennis of idee dat aansluit op een van de challenges? Meld je aan!

In maart 2022 organiseerde het project Circulaire Fabrieken een eerste Challenge Week voor maakbedrijven in de Cleantech Regio. Studenten, kennisexperts en innovatieve mkb-bedrijven werkten samen aan het oplossen van een circulair vraagstuk van een van de challengebedrijven. Dat resulteerde in nieuwe oplossingsrichtingen, waarnaar vervolgonderzoek gedaan gaat worden. Blik hier terug op de eerste Challenge Week.

Voor wie is de Challenge Week 2

De Challenge Week staat open voor deelnemers aan het project Circulaire Fabrieken, maar er zijn ook mogelijkheden voor niet-deelnemers, maakbedrijven, gevestigd in de Cleantech Regio.  

Schrijf je in voor Challenge Week 2

Wanneer je je inschrijft voor de Challenge Week 2, formuleer je kort een circulaire vraag voor jouw bedrijf.
Het projectteam neemt contact met je op voor toelichting en uitleg en gaat in aanloop naar de Challenge Week op zoek naar partijen (mkb’er, start-up, kennisinstelling of andere organisatie) die mogelijk een werkbare aanpak bieden voor jouw uitdaging. We zetten daarvoor onze kennis en uitgebreide – landelijke – netwerk in.

Tijdens de Challenge Week eind september onderzoeken jullie de geboden opties en werken partijen en studenten samen aan een plan van aanpak. Daar blijft het niet bij: Circulaire Fabrieken stelt, bij een goed gezamenlijk plan – een voucher beschikbaar van 5.000 tot 7.500 euro, waarmee je investering in verder onderzoek kunt co-financieren.  Schrijf je hier in voor Challenge Week 2.

Meer informatie

Wil je meer weten? Bekijk de website van Circulaire Fabrieken of neem contact op via info@circulairefabrieken.nl 

Over Circulaire Fabrieken

Het project Circulaire Fabrieken sluit aan op de ambities van Cleantech Regio om de meest circulaire regio van Nederland te zijn en wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de Regio Deal Cleantech Regio. Projectuitvoer: KplusV, Saxion en VNO-NCW Midden