Nationale Conferentie Circulaire Economie 2023

Datum: Maandag 6 februari 2023

Locatie: Theater de Spiegel, Zwolle

Maandag 6 februari 2023 is het zover: de vijfde jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie! Onder de noemer ‘Ondernemen voor de Toekomst’ gaan we deze dag met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en kennis- en onderwijsinstellingen in gesprek over wat er nodig is voor een volledig circulaire economie in 2050.

De conferentie vindt plaats in Theater de Spiegel in Zwolle en biedt een dag lang inspiratie, ontmoeting en nieuwe energie. Een deel van het programma zal ook via livestream worden aangeboden.

Programma

We bieden een interactief plenair programma, intieme tafelsessies waarin we in gesprek gaan en matchmaking waardoor je je circulaire netwerk uitbreidt.

Het programma bestaat uit twee plenaire liveshows en 2 rondes met break-out sessies. Iedere ronde bestaat uit diverse kleinere tafelsessies (max. 12 deelnemers), een CE inspiratieroute door het centrum van Zwolle en 2 grotere deelsessies.

Bij je aanmelding kun je per ronde aangeven voor welke deelsessie je je aanmeldt. In verband met de beperkte capaciteit, vragen wij iedereen zich maximaal voor 1 kleinere tafelsessie aan te melden, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze bij te wonen.

De plenaire sessies van de conferentie zijn tevens via een livestream op afstand te volgen.

Dagprogramma

Hieronder vind je de dagindeling van de conferentie. Voor de plenaire liveshows en lunch ben je bij registratie als fysiek deelnemer automatisch ingeschreven, deelname aan de deelsessies en borrel kies je zelf. Bij keuze voor online deelname ontvang je enkele dagen voor de conferentie links naar de livestream van beide plenaire liveshows.

10:00 – 10:30 uur Inloop en registratie
10:30 – 11:30 uur Plenaire liveshow 1 (ook online te volgen)
11:30 – 12:00 uur Pauze, verplaatsen naar break-outs
12:00 – 12.45 uur Break-out ronde 1
12:45 – 13:45 uur Lunch
13:45 – 14:15 uur Verplaatsen naar break-outs
14:15 – 15:00 uur Break-out ronde 2
15:00 – 15:30 uur Pauze
15:30 – 16:30 uur Plenaire liveshow 2 (ook online te volgen)
16:30 – 17.30 uur Afsluitende borrel

Aanmelden

Meld je nu aan via deze via deze persoonlijke link. Je kunt je inschrijven voor fysieke deelname aan het volledige conferentieprogramma in Zwolle, of kiezen voor het ontvangen van een link voor de livestream van de plenaire delen van het programma.

Live aanwezig?

Ben je erbij in Zwolle? Schrijf je in voor de conferentie en kies daarbij meteen ook jouw break-outsessies. Daarbij kan je kiezen tussen intieme tafelsessies en grotere break-outs.

Online meekijken?

Kijk je liever mee via de livestream? Meld je dan eveneens aan via de registratiewebsite. Je ontvangt dan voor aanvang een link naar de uitzending. Via de livestream zijn alleen de plenaire onderdelen te volgen.

Vergroot ons netwerk!

Natuurlijk kun je ook geïnteresseerde relaties of juist iemand die je wilt introduceren in de wereld van de circulaire economie uitnodigen voor de conferentie, heel graag zelfs. Zij kunnen zich aanmelden via de website. Deel de volgende link dus gerust in je netwerk: www.nationaleconferentiecirculaireeconomie.nl.

Vragen

Voor vragen over de NCCE23 kan je contact opnemen via info@nationaleconferentiecirculaireeconomie.nl