Verkenning marktkansen afvalverwerking en verpakkingen in Canada

Datum: Zondag 23 t/m vrijdag 28 april 2023

Locatie: Toronto, Canada

Het Nederlands consulaat-generaal in Toronto nodigt Nederlandse bedrijven en organisaties uit voor een bezoek aan Ontario in de periode van 23 t/m 28 april 2023 om de marktkansen te verkennen op het thema circulaire economie met een focus op afvalmanagement, organisch afvalverwerking (AD), plastics, verpakkingen en voedselafval verwerking en preventie.

In de genoemde periode vinden twee belangrijke conferenties plaats, die relevant zijn voor bedrijven en organisaties betrokken bij afvalophaal, -sortering, -verwerking, distributie, logistiek, design, beleid, regelgeving, digitalisering/data en onderzoek.

Programma

  1. Deelname aan de Canadian Waste to Resource Conference, 23-25 april;
  2. Deelname aan de Value of Biogas East Conference, 25-26 april;
  3. Rondetafel bijeenkomst met Canadese partijen rond het thema afvalverwerking;
  4. Een aanvullend programma bestaande uit ontmoetingen met relevante spelers;
  5. Netwerkreceptie op de residentie van de consul generaal;
  6. Een bedrijfsbezoek;
  7. Mogelijkheid om de Koningsdag Business receptie bij te wonen op 27 april.

Kosten

Kosten met betrekking tot de verschillende onderdelen zoals genoemd hierboven worden betaald door de organiserende partij(en). De kosten van de vlucht en hotel accommodatie zijn voor rekening van de individuele bedrijven.

Marktkansen

Beneden vindt u een kort overzicht van de kansen die het consulaat en RVO geïdentificeerd hebben binnen de afvalsector in Canada middels een marktstudie die in 2022 is voltooid.

Aanmelden en contact

Heb je interesse om deel te nemen aan dit bezoek? Neem dan contact op met: Belqis Askaryar, Project Manager International Business, Oost NL, belqis.askaryar@oostnl.nl.