Webinar: Circulair ondernemen; Gewoon doen!

In een circulaire economie worden grondstoffen en producten oneindig hergebruikt zonder verlies van kwaliteit. Ze worden in de kringloop gehouden en afval is verleden tijd. Het lijkt lastig, maar nu al zijn er mogelijkheden om er met je bedrijf op in te spelen. Diverse bedrijven in de regio gingen je al voor. Tijdens dit webinar delen we graag de kansen, voordelen en voorbeelden met je. Zodat je morgen al aan de slag kunt om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Aanmelden

Dit on-demand webinar is een opname van het live webinar op 3 februari 2021, dat door de kijkers hoog werd gewaardeerd. Na je aanmelding kun je meteen kijken, maar dat kan ook later met de kijklink in de bevestigingsmail. Tijdens het on-demand webinar kun je vragen stellen via de chat. Je krijgt dan antwoord per e-mail.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je kunt gelijk kijken en je ontvangt een bevestiging en (verder-)kijklink per e-mail.

Presentatie door
John Bakker van Ondernemershuis Vechtdal ​en Rogier Eenkhoorn.

Duur
60 minuten

Circulair ondernemen. Gewoon doen!

Dit webinar wordt je aangeboden door het Krachtteam Circulair Hardenberg, bestaande uit: Hibertad, Rabobank, Vechtdal Projecten en Gemeente Hardenberg. In samenwerking met Kennispoort Regio Zwolle en Ik Ben Drents Ondernemer.