Ook op de hoogte blijven van circulair inkopen in deze regio?

Sinds 1 januari zetten we in de Regio Zwolle vol in op de transitie naar een circulaire economie. Door de komst van de regiodeal hebben we met diverse partijen een living lab circulaire economie in de Regio Zwolle kunnen opzetten. Onderdeel hiervan is een werkplaats circulair inkopen en aanbesteden. Hier wordt doorlopend gewerkt, gepionierd en geleerd van elkaar aan de hand van concrete voorbeelden en concrete inkoopcasussen.

Graag zetten we de deuren van onze werkplaats wagenwijd open voor alle inkopers in de Regio Zwolle (van woningcorporaties tot zorginstellingen, van waterschappen tot onderwijsinstellingen). Ben je of ken je een inkoper die actief bezig is of gaat met circulair inkopen en wil je graag op de hoogte gehouden worden van activiteiten en ontwikkelingen op dit thema? Stuur dan een mail naar e.van.eerten@zwolle.nl en we zetten je op de mailinglist! Zo hoef je niks te missen!

Waar kun je dan aan denken? Enkele voorbeelden

  • MKB Regio Zwolle organiseert jaarlijks in samenwerking met Pianoo een marktdag waarin markt en overheid elkaar ontmoeten op het thema circulair inkopen
  • We blikken terug op (succesvol) afgeronde circulaire inkoopopgaves om hiervan te leren met elkaar.
  • We kijken heel concreet hoe je recyclaat in de openbare ruimte uitvraagt in je inkoopopgaves
  • Binnenkort gaan we met elkaar in gesprek hoe je circulair inkopen nu kunt inbedden in je beleid

Komend jaar staat er ook veel op stapel, wil je hier nu niks van missen? Meld je dus aan voor de mailinglist door een mail te sturen naar e.van.eerten@zwolle.nl

De werkplaats Circulair Aanbesteden & Inkoop is een initiatief van:
Kennispoort Regio Zwolle, Gemeente Zwolle, VNO-NCW Midden, MKB-Nederland Regio Zwolle, Hogeschool Windesheim en Shared Service Centrum Ons.