Circulair Wonen & Leven

De werkplaats Circulair Wonen & Leven is onderdeel van Living Lab én een praktisch en duurzaam initiatief diverse samenwerkende organisaties zoals Windesheim, Deltion, BPD, Gemeente Zwolle, Cirkelstad Zwolle, Building for Good en diverse andere partijen. Ons hoofddoel is om circulair wonen & leven in de regio samen mogelijk en gewoon te maken.

Onze doelen

  • Het stimuleren en versnellen van circulair wonen en leven
  • Complexe vraagstukken oplossen
  • Kennis ophalen, vergroten en delen
  • Leren met elkaar en van elkaar
  • Grenzen opzoeken en verleggen!

Waar zijn wij naar op zoek?

Complexe vraagstukken!

In de regio is de afgelopen jaren volop ingezet op de transitie naar een circulaire economie door bedrijven en overheden.

Deze partijen hebben ontzettend veel ervaring opgedaan in dit vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat circulair wonen, leven en bouwen de standaard wordt. Daarom hebben wij de handen ineengeslagen om organisaties die (dreigen) vast te lopen om hun circulaire ambities te verwezenlijken te helpen! Dit doen wij in de werkplaats Circulair Wonen & Leven. In deze werkplaats zitten ervaringsdeskundigen en experts met een breed netwerk op het gebied van circulair bouwen, wonen en leven. Zodoende kunnen we vraagstukken eigenlijk altijd wel een stap verder helpen!

Zou jij willen weten wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf of heb jij al een concreet circulair bouwproject, met circulaire ambities, maar weet je niet goed hoe je dit voor elkaar krijgt? Dien je vraagstuk in zoals aangegeven op de routekaart hieronder of neem direct contact op met de trekker van deze werkplaats: Martijn van Dijk op 06 81 44 37 51.

Routekaart

Bekijk onze interactieve routekaart.

Contact

Wil je meer informatie over Circulair Wonen & Leven? Mail dan naar wonen.leven@regiozwollecirculair.nl.